tirsdag den 15. februar 2011

Skal - skal ikke...

Vi overvejer for tiden - vi overvejer rigtig meget... Vi er faldet for et skønt, lille orangeri. Ikke noget med tynde stålprofiler og færdiglavede plantehylder. Nej, - det er gedigent, galvaniseret jern og 6 mm panserglas. 16 kvm. Vel egentlig meget passende i en have på 1500 kvm. Og vi har jo et drivhus i forvejen, så det er ikke for potteriets skyld. Et ekstra uderum - det er dét, vi ønsker os: At kunne sidde lunt og tørt i blæst og regn - og alligevel være helt ude i haven. Hvor længe mon vi skal overveje?

9 kommentarer:

 1. Hej,
  Vent ikke for længe - spring ud i det :), så I får glæde af det i denne sommer. Vi er selv i gang med et væksthus (som vi kalder det) og det skal også bruges som et ekstra rum i haven.
  Jeg har sendt dig et svar på din kommentar på min blog.

  SvarSlet
 2. Kære Marie-Louise.

  Kan se, at du har tilmeldt dig som fast læser på vores blog... Og tillykke med din nye blog. Den er rigtig fin :-) Den bliver spændende at følge.

  Skal jeg lægge din blog op på min side? Du må meget gerne lægge min her på din, hvis du vil.

  Uh, flot drivhus... sådan et kunne jeg også godt bruge ;-) Var det ikke meningen, at I skulle flytte?

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 3. @ Marlene: Flytteriet gik 'heldigvis' i vasken. Nu er vi bare superglade for at blive boende... Jeg skal nok forsøge at lægge din blog på min side - og jeg vil da meget gerne have min på din :) Det tager mig bare lige lidt tid at finde rundt i alle funktionerne i dette blogunivers - men nu har jeg jo både lavet hjemmeside og webshop selv, så mon ikke det lykkes her også.

  @ Lene: Beslutningen er taget - det bliver bestilt :D Der er 4 måneders leveringstid, så mon ikke vi kommer til at holde sommerferie i haven?

  SvarSlet
 4. Dejligt at høre, at I er glade for at blive boende :-)

  Har lige lagt din blog på min side. Men ja, jeg laver jo også alt selv på vores hjemmeside og er også lidt af en kodenørd, men faktisk syntes jeg, at det var lidt forvirrende med bloggen, da jeg lige lavede den. Og jeg sad og sagde til mig selv; jamen hvor svært kan det lige være?? Ha, ha.

  Men kan se, at du har lagt linket på - tak :-)

  SvarSlet
 5. Sådan et skønt orangeri skulle ikke summe længe rundt i mine tanker, før jeg besluttede mig ;-) Har man plads og råd, er det et "must-have". Skønt at kunne sidde derinde og hygge!
  Tak for linket til min blog - jeg vil fluks tilføje dig på min;-)

  SvarSlet
 6. Så stort tillykke med det nye hus. Jeg ville også meget gerne have et så smukt væksthus, men må nøjes med et almindelig drivhus fra byggemarked.

  SvarSlet
 7. Det er et vildt sødt hus, det bliver i helt sikkert glade for :-)

  SvarSlet
 8. Hei Marie-louise.
  Kom tilfeldigvis over bloggen din på bloggerunden min. Og det er eg glad for!
  Det er et utrulig flott " drivhus" du har funnet deg. Trur nok et slikt et hadde blitt for stort i min hage, men kanskje noe mindre. Hvem er det som er produsent / Leverandør av disse nydelige husene?
  Ha en riktig fin søndag!
  Hilsen Catharina.

  SvarSlet
 9. @ Catharina: Dette orangeri er 16 kvadratmeter. Det hedder Spira Exclusive og importeres af et svensk firma, som hedder Vikingland.

  Vi kan næsten ikke vente - og sikke mange planer om indretning vi har fået! SÅ meget er der jo heller ikke plads til ;)

  SvarSlet