onsdag den 28. marts 2012

Reklameindslag x 2

Ren reklame - for Nelson Gardens haveblog. Ka' I huske, jeg fortalte, de skulle bruge en haveekspert? Nu bliver sms-tipsene fulgt op af en blog, hvor der er mere inspiration og information at hente, hvis sms-tipset har vakt en interesse.

Skal du læse med? Så er det lige her http://www.dyrk-din-have.blogspot.com/

Og hvis du endnu ikke har tilmeldt dig, så send TIPS til 1277

Til daglig har jeg meget travlt - altid! Men lige for tiden er det meget mere endnu... Jeg pakker ordrer i en lind strøm til langt ud på natten. Særligt GardenGirl-varer, som desværre leveres ad flere omgange, så det tager ekstra tid at holde overblikket - og nogle gange kikser det så også! Men jeg klager ikke - dog er det irriterende for de kunder, der endnu ikke kan få deres varer, fordi producenten ikke leverer som lovet. Øv...
I den forestående weekend skal jeg afsted - til Fredericia. Her løber den store Udelivs-messe af stabelen lørdag/søndag. Naturligvis har jeg en stand til alle mine skønne varer, og jeg skal oven i købet holde foredrag 4 gange :) Det glæder jeg mig meget til. Og hvis min mand lige kan tage over en halv times tid på standen, skal jeg da lige forbi scenen, når Camilla Plum fortæller om krydderurter.

Hele programmet kan ses her http://www.vildmed2012.dk/program.html

Ses vi?

6 kommentarer:

 1. Dejligt at høre at der er gang i erhvervslivet... ;o)

  SvarSlet
 2. :-D Du er sandelig en travl kvinde! Det er skønt at butikken køre :-D Er selv lidt ærgerlig over at jeg ikke skal til Fredericia!
  K.Gro

  SvarSlet
 3. ØV..... kan ikke den dag.

  KH. Margrethe.

  SvarSlet
 4. Desværre - det er den "forkerte" side af broen :o)) Men god fornøjelse.

  SvarSlet
 5. lørdag kommer vi nok forbi, hvis alt går vel :)

  SvarSlet
 6. Havde faktisk også planlagt og skulle forbi, ved ikke om jeg når det, der kom lige en fødselsdag ind og så skal jeg i geografisk have med Dansk Rosen selskab og lære lidt mere om at passe sine roser.

  Håber du får et par dejlige dage.
  Hilsen Helle

  SvarSlet