torsdag den 10. marts 2011

Der kom en pakke...


... fra England i dag. Det var en dejlig pakke... Fuld af skønne violer fra Groves Nurseries (deres site virker vist ikke lige nu! Men adressen er ok). Desværre nåede det at blive næsten mørkt, før jeg fik pottet dem, så I må vente med at se 'gruppebilledet' til i morgen. Indtil da må I nøjes med mine pakkebilleder - og måske kan I fornemme min glæde og spænding, efterhånden som jeg fik åbnet pakken.

Der var tre Parmavioler blandt det indkøbte...

7 kommentarer:

 1. hvor ser det spændende ud :-)

  SvarSlet
 2. åh.....Marie-Louise....hvilken drømme pakke at modtage :0) Duftende martsvioler på en blæsende og småtrist martsdag. Tillykke med de nye darlings :0)

  Dorthe

  SvarSlet
 3. Hæ, hæ, kunne du heller ikke dy dig? Mine er lige kommet ned i det store drivhus - de var begyndt at se en smule sølle ud efter at have stået i vores bryggers. Jeg dækker dem dog lige over om natten.

  God weekend :-)

  SvarSlet
 4. Næææh, lyserøde martsvioler? Det er vist en må-eje-sag... Mon de kan skaffes herhjemme? Er de hårdføre?

  SvarSlet
 5. De er rigtig søde i rosa. Har i dag selv sået blå violer:)

  SvarSlet
 6. @ Staudefeen: Næ - jeg kunne bestemt ikke dy mig - og når jeg nu alligevel skulle betale 20£ i fragt, kunn ejeg jo ligesågodt få noget for pengene... 14 stk., naturligvis inkl. 'Marie-Louise'.

  @ Tante Tulle: Faktisk har jeg lige købt en fin lyserød martsviol 'ved vejen' ikke så langt fra, hvor jeg bor. 20 kr. Jeg kan tage et stykke af fra den, når den sætter udløbere - så kan jeg sende den til dig. Bare du lige skriver din adresse til mig på privat@mphavedesign.dk :)

  SvarSlet
 7. Hæ, hæ, det kan jeg godt forstå - så også godt Marie Louise på billedet :-)

  14 stk. - uh, jeg købte over 50, og hvor jeg lige skal have dem, ved jeg ikke!

  SvarSlet