onsdag den 2. marts 2011

2. del Inspiration til havetur

'Dagens nordtyske have' ligger i Dannewerk. Den er 6.000 kvm - og det er særligt forhaven, jeg er ganske verliebt i... Det fungerer bare helt fantastisk med de rette linjer og skarpe kanter imod de bølgende, brusende, frodige blomsterkompositioner. Bemærk, hvordan billedet/oplevelsen skifter alt efter, om man ser på langs eller på tværs af bede/havegange. Og så lige alle de nøjagtige buksbomkugler... Er det bare mig, der er forblændet?


8 kommentarer:

 1. Nej, det er ikke kun dig, der er forblændet ;-) Det ser vidunderligt ud og er 200% min havesmag. Jeg elsker stramme hække om bedene, og pudsigt nok har jeg i de sidste par uger gået og tænkt på, hvor jeg kunne placere et bed med boblende buksbomkugler :-)

  SvarSlet
 2. Smukt smukt og smukt. Så kan der vist ikke siges mere.

  Ha' en dejlig dag.

  SvarSlet
 3. Det ser jo aldeles fortryllende dejligt ud - og SIKKE et insekthotel!
  Skulle tro man var i good old England
  Mange hilsner

  SvarSlet
 4. Fantastisk! Jeg er også vild med insekthotellet, det er godt nok flot!

  SvarSlet
 5. Forblændet er da vist kun fornavnet. Jeg synes også haven ser fantastisk ud - og jeg eeeelsker stenbelægninger :)

  SvarSlet
 6. I Tyskland er de supergode til at lave insekthoteller, der pryder. Jeg har set dem adskillige steder - ikke noget med færdiglavede i trykimprægneret træ!

  Og ja - hvis ikke det var for en del glaskugler rundt omkring, kunne man sagtens sige, at tyskerne behersker den engelske havestil. (Og jeg har selvfølgelig IKKE fotograferet kuglerne!)

  SvarSlet
 7. Har du lidt flere oplysninger om, hvor haven ligger, hvis man skulle komme på de kanter?

  SvarSlet