torsdag den 17. februar 2011

Raubritter - den skønneste roseSkal jeg absolut vælge en enklet rose blandt dem alle i min have, vælger jeg 'Raubritter'. Jeg elsker de boldformede, rentrosa blomster, der holder ganske længe. Helt op til 6 uger kan blomstringen vare - og nej, desværre er det ikke en remonterende rose. Alligevel tryllebinder den mig hvert år - så da jeg skulle have en brudebuket for 7 somre siden, var jeg ikke i tvivl: Raubritter skulle være med - og det skulle være en ægte havebuket. Det lykkedes på skønneste vis, som I jo nok kan se på billedet. Og blomsterbinderen - det var min mor :)


6 kommentarer:

 1. Åh ja roser er lig med romantik. Jeg har desværre ikke held med roser i haven, men har dog et par stykker, hvor af den skønneste er Eden 88.

  Ha' en dejlig dag

  SvarSlet
 2. Ih, sikke en smuk brudebuket - smukkere kan det næsten ikke blive :-)

  SvarSlet
 3. Jeg er ny læser her på din blog, men sikken en smuk brudebuket. Skulle jeg giftes påny i dag, ville jeg også ønske mig en havebuket, (selvom jeg naturligvis var glad for den buket, jeg fik.) Buketten skulle indeholde Crocus Rose, skærmplanter og andet godt.....
  Jeg læste din bog sidste forår og den var meget inspirerende. Jeg er vild med din stil!
  Mange hilsner, Annette Halling

  SvarSlet
 4. Det er en meget smuk brudebuket - din mor må være ferm til buketter :-)

  SvarSlet
 5. @ Annette: Jeg har faktisk aldrig været glad for min første brudebuket. Den var ellers fra Bering Blomster i Kbh., men jeg havde udtrykkeligt bedt om, at roserne ikke havde en laksefarvet undertone - og det havde de så alligevel!
  Tak for dine søde ord om min bog :)

  @ Susanne: Ja, det er hun bestemt. Og brudebuketten var naturligvis med en hvid holder - købt i en blomsterbutik.

  SvarSlet
 6. Kære Marie-Louise

  Ja, din brudebuket var helt vidunderlig. Klapsalver til din mor!

  Jeg har også haft kig på raubritter, da jeg er pjattet med kuglerunde roser. Geoff Hamilton er også ganske vidunderligt på det punkt. Ligeledes Brother Cadfael. Meeeeen jeg er ikke sikker på, at jeg kan finde plads til en rose, som ikke remonterer. Men hvem ved. Måske falder jeg en dag for fristelsen alligevel. For den er ganske henrivende.

  Jeg har også kigget lidt på det væksthus, du har været så uforsigtig at vise billeder. HVOR ER DET PRAGTFULDT! Så derfor: Skal :-))

  SvarSlet