søndag den 20. februar 2011

Chelsea 09 i blåt

I 2009 var jeg så heldig at opleve det store Chelsea Flower Show, så i forlængelse af gårsdagens blå tema har jeg fundet et par fotos frem. Blå er fantastisk i selskab med - ja egentlig - alle andre farver. På disse fotos er selskabsfarverne grøn, lime, gul og hvid i forskellige udgaver - forstået på den måde, at fx det gule kan være i såvel blomster som bladtegninger.

9 kommentarer:

 1. Det må være spændende at have oplevet Chelsea Flower Show live :-)
  Har ikke selv set det, vil på en måde gerne, på den anden side, har jeg hørt, at der kommer en frygtelig masse mennesker. Det trækker lidt den anden vej.

  Er vild med kombinationen af gule og blå blomster, så kan kun holde af de billeder du ahr lagt ind :-)

  SvarSlet
 2. Smukke billeder :-)

  Ja, blå er absolut en MUST-HAVE farve i haven, hvis man kan tillade sig at sige, at en farve skal være det ;-) Jeg plejer altid at sige til mine kunder, at den blå farve binder de andre farver sammen.

  SvarSlet
 3. Blå vil jeg ikke undvære i haven. Jeg skal dog lige holde mig selv i ørene, for pludselig er der rigtigt meget blåt, fordi der er så mange planter med blålige farver :O)

  SvarSlet
 4. For mig er det yndlingsfarve-tema - så jeg sidder her og kigger nærmere på billederne for at finde mere inspiration til plantevalg.
  Lige min stil ... :o)
  Hilsen berit

  SvarSlet
 5. Skønne billeder. Å det må godt snart blive sommer ikke?

  SvarSlet
 6. Skønne blå billeder. De får en til at drømme om foråret. Gid det snart kommer..

  SvarSlet
 7. Skønne billeder på en hvid vinterdag :0) Skønt hvordan man kan komme rundt i land og rige ved at klikke sig igennem blog-land....denne gang endte jeg på fyn og det er jeg glad for :0)

  Dorthe

  SvarSlet
 8. Skønne billeder, også selv om jeg egentlig har det svært med de helt blå blomster. Men hvis de har strejf af lilla, går det helt fint ;-)
  Skal selv til Chelsea Flower Show i år, sammen med 4 haveveninder. det glæder jeg mig bare helt utroligt til :-)
  Mange havehilsener Sanne O.

  SvarSlet
 9. @ Sanne: Du kan godt glæde dig. Det er helt utroligt, hvad der kan stables på benene på en uges tid. Alt ser jo ud som om, det har vokset der i årevis. Jeg håber på, jeg kan få lidt plads i kalenderen til en tur i 2012.

  @ Berit: I morgen lægger jeg lidt flere billeder fra Chelsea på min blog. Men det er altså kun fra 'de små, hyggelige haver'. Alle de 'store, designede' - de var ikke noget for mig. Det er jo have og ikke udstilling, jeg brænder for ;)

  @Dorthe: Jeg håber da, du har lyst at kigge forbi igen en anden gang.

  Og I er jo alle velkomne til at lægge min blog i jeres blogroll - eller bare linke til den. Jeg gør mit bedste for at læse løs rundt omkring i blog-universet. Hold da op, hvor er der mange skønne sider :)

  SvarSlet