mandag den 21. februar 2011

Chelsea Flower Show 09 - igen


Det er svært at blive færdig med at se billeder og hente inspiration, når først man får kigget i mappen med fotos fra Chelsea Flower Show. Desværre havde jeg valgt blot at tage et almindeligt godt lommekamera med - dén fejl begår jeg ikke igen... Jeg håber, I alligevel kan nyde billederne - jeg tænker, at der lige kommer lidt flere de næste to dage - og så skal det vist handle om noget andet.

De to billeder er jo lige til at kopiere. Jeg synes, det med de gule akelejer ligger fint på grænsen mellem det vilde og det mere styrede. Det hvide bed er mere kultiveret - men der er en god kontrastvirkning mellem de hvide blomster og det mørke løv. Og så er hvide blomster jo FANTASTISKE at se på, når man sidder ude en lun aften. De bliver jo nærmest selvlysende... Jeg sørger for, at der er hvide blomster at aften-spotte flere steder i haven. Det giver dybde/perspektiv - når nu alt det øvrige forsvinder i tusmørket.

- Og ja, naturligvis har jeg lagt hvide allium-løg i efteråret!

4 kommentarer:

 1. Jeg har også en drøm om at komme til Chelsea Flower Show. En dag må det lykkes :)
  Skøn blog du har.

  SvarSlet
 2. Kære Marie-Louise

  Din heldige kartoffel. Jeg har endnu de engelske haveshows til gode. Nå, men det er vel ok at have noget at se hen til :)

  Jeg synes nu ikke, at det hvide bed du viser, er så kultiveret. For mig at se er det et dejligt cottage look :)

  Jeg så dit fine klip fra dine 15 minutes of fame på tv;-)Sikken en dejlig have du har FYLDT med skønne roser. Jeg er selv ganske pjattet med roser, og finder det svært at begrænse sig, da jeg selv har en meget lille have. Desværre ikke 1500 kvm2 som du. Forresten er jeg også målløs over, at du kan nå at holde haven i så dejlig form med det halve fodboldhold plus en du har. Godt gået.

  SvarSlet
 3. @ Nette: Det kan da være, jeg skal lægge et link her på bloggen...

  @ Downtown Sjolte: Tak skal du ha' :) Og ja, Chelsea Flower Show er altså værd at smide en bunke penge efter... Det er jo bestemt ikke gratis. Jeg var jo bare afsted fra mandag morgen til tirsdag nat. Mandagen gik med en lille gåtur rundt i London inkl. Afternoon Tea i en park - og så ellers hele tirsdagen på CFS. - Og flyveren hjem igen. Og man skal jo også lige være medlem af det engelske haveselskab! Men som sagt: Det er dét værd.

  SvarSlet
 4. Hej Marie- Louise
  De femten minutter er jeg gået glip af :( du må da meget gerne lave et link :-)
  Kan du fortælle mig hvad det er for en hvid blomst foran buskbomen? Jeg kan godt lide begge billeder, det meget vilde og så det mere styret:-)hiii ja tænk nu hvis man både havde råd til at smutte forbi CFB og Sissinghurst og og og .....skønt godt man kan drømme.
  Mange hilsner Gro

  SvarSlet