mandag den 4. juli 2011

Har du brug for en blok Calamintha'er?

Vi er gået i gang med at grave - og for en gangs skyld har jeg også gravet en smule  Om ca. 14 dage bliver vores orangeri sat op, så det er på høje tid, at der bliver lavet fundament. Og ja - hos os graves der med håndkraft, for jeg er jo gift med en ganske effektiv mand.

Men altså: En hel del af vores Calamintha nepeta ssp. nepeta - på dansk kaldet Voldtimian - skal væk. Nogle er allerede gravet op, andre er blot klippet godt ned og bliver vel gravet op en af de kommende dage.

Det er dem, du kan se på fotoet ovenfor, og herunder som frodige grønne blokke i forgrunden og nogle opgravede blokke i baggrunden. Der er mange, hvis man deler dem!

Kan du bruge nogle af dem? Så giv mig et ring på 3121 1001 - eller send en sms...

4 kommentarer:

 1. Tak for tilbudet, men jeg mangler ikke lige nu ;-)
  Sikke et flot orangeri/havestue i får. Jeg er lige misundelig på den gode måde.

  SvarSlet
 2. Rejsegilde.. rejsegilde.. meget vigtigt hæ..hæ..

  ser frem til slutresultatet, og det gør din stakkels mand vel også ;)

  SvarSlet
 3. Dejligt tilbud! Kunne sagtens finde plads til flere.. hm... har dog ikke lige planer for en Fyn-tur før om nogle uger ( uge 29 skal vi ihvertfald over)så det bliver nok for sent.. Og jeg takker også mange gange for det tilbud du skrev på min blog, det vil jeg meget gerne sige ja tak til! Har jeg noget, du kan bruge? En mørk pink røllike? bare sig til.
  Jeg vender lige tilbage når jeg ved hvornår vi er på de kanter igen.

  SvarSlet
 4. Sikke et godt tilbud! Jeg fandt for nogle dage siden en gammel havenotesblok i min køkkenskuffe, hvor der stod:
  "Calamentos. Lille blå staude som svirrefluer elsker. Deres larver spiser lus."
  Så det er vist en rigtig god nytteplante. Den kunne jeg nok bruge, men jeg ved ikke lige, hvornår jeg skal på Fyn igen. Måske i næste uge, men det er uvist. Kunne da ellers godt tænke mig at trænge mig på og se din have :-))

  SvarSlet