søndag den 12. august 2012

Det bliver SÅ godt...


Min have er forsømt denne sommer! Første del af juli så den hæderlig ud - og så tog jeg til Paris og derefter direkte til Umbrien. Den seneste uge har jeg malet hus - 3 ugers ferie er nu slut - og kombinationen af regnvåde dage efterfulgt af varme, solrige - i flere omgange - har fået min have til at eksplodere - og se temmelig forsømt ud!

Og nu skal jeg afsted igen på skolen og knokle videre i firmaet, så det bliver nok kun bedre lidt efter lidt.

Men det skal jo være skidt, før det bliver godt - og det bliver rigtig godt! Nyt tag, farve på huset i stedet for vandskuring, OG et anneks til firmaet. Det er på høje tid, det flytter ud af huset...

I dag har jeg brugt en solskinsdag indendørs (!!!) - på Formland-messen. Og se lige, hvad jeg faldt pladask for... Er de ikke bare vildt skønne, de haveslanger?

Garden Glory - For glamorous people with dirty nails

- Dét er lige mig - ja, i hvert fald det med neglene...


Jeg er sikker på, den lyserøde vil passe perfekt på mit kommende anneks. Nå ja, der følger ophæng med :)

I morgen vil jeg sørge for at tage en masse fotos af mine fantastiske bladbeder - og en masse andet, der trods forsømmelse er ganske kønt lige nu i haven...

Og så i øvrigt en kærlig tak til alle jer, der lagde vejen forbi, da vi havde Åben Have. Det har virkelig været nogle hyggelige omgange i år (også).

7 kommentarer:

 1. Dejligt der sker nye spændende ting med hus og nyt anneks. Klart ferien er prioritet og haven må vente lidt.
  Da du ikke viser billeder fra din have i denne omgang, må jeg ty til din skønne bog i stedet, Den frodige have. Mon ikke også det er hvad din have lige præcist er efter ferie ;-)
  Sommerhilsner
  Rose
  Ps. Seje vandslanget!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - netop. Alt for frodig, næsten. Alene tomatplanterne er blevet beskåret med en trillebørfuld!

   Slet
 2. Fin fin annonce; men min mand ville garanteret nedlægge forbud mod en lyserød vandslange i haven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Han kan jo få lov at vælge farve på plæneklipperen næste gang ;)


   Slet
 3. ja, det er en flot annonce, men jeg var helt gået glip af hvad den annoncerede for - godt du gjorde opmærksom på det i teksten - sådan er det også nogen gange med TV reklamer, man kan sagtens huske reklamen, men hvad det var, den reklamerede for, tjaeeee - det gik tabt :)))

  SvarSlet
 4. Kære Marie-Louise.
  Lad mig benytte lejligheden til at sige dig og din mand mange tusind TAK for rundvisningen i jeres smukke have. Det var herligt at bevæge sig rundt i al dens frodighed, og samtidig blive guided og oplyst om de forskellige planter. OG også hjertelig tak fordi I var så impulsive at henvise os til Helle & Kaj´s charmerende have, og ... ikke mindst, Marie-Louise, dine forældres have!! Vi var vildt imponerede, ikke kun over den enorme og fantastiske have, men også over den varme og gæstfrihed vi blev mødt med. Hils rigtig mange gange, og endnu engang oprigtig tak. Det er virkelig tre haveoplevelser vi kan leve længe på. Hvor er det dejligt at møde haveentusiaster der er så hjertelige at det varmer helt ind i sjælen. Tak. Iris.

  SvarSlet
 5. Hej Helle

  Det er da den fedeste vandslange..hvor ville demn være smuk på mit sorte hus.
  Jeg fandt din blog via en anden blogger som havde lagt et link ud på sin blog og nu er jeg her og har meldt mig på din blogliste.
  Jeg linker lige til din fristende butik, så andre også har muligheden for at finde dig.

  De bedste havehilsner fra Linda

  SvarSlet