onsdag den 28. marts 2012

Reklameindslag x 2

Ren reklame - for Nelson Gardens haveblog. Ka' I huske, jeg fortalte, de skulle bruge en haveekspert? Nu bliver sms-tipsene fulgt op af en blog, hvor der er mere inspiration og information at hente, hvis sms-tipset har vakt en interesse.

Skal du læse med? Så er det lige her http://www.dyrk-din-have.blogspot.com/

Og hvis du endnu ikke har tilmeldt dig, så send TIPS til 1277

Til daglig har jeg meget travlt - altid! Men lige for tiden er det meget mere endnu... Jeg pakker ordrer i en lind strøm til langt ud på natten. Særligt GardenGirl-varer, som desværre leveres ad flere omgange, så det tager ekstra tid at holde overblikket - og nogle gange kikser det så også! Men jeg klager ikke - dog er det irriterende for de kunder, der endnu ikke kan få deres varer, fordi producenten ikke leverer som lovet. Øv...
I den forestående weekend skal jeg afsted - til Fredericia. Her løber den store Udelivs-messe af stabelen lørdag/søndag. Naturligvis har jeg en stand til alle mine skønne varer, og jeg skal oven i købet holde foredrag 4 gange :) Det glæder jeg mig meget til. Og hvis min mand lige kan tage over en halv times tid på standen, skal jeg da lige forbi scenen, når Camilla Plum fortæller om krydderurter.

Hele programmet kan ses her http://www.vildmed2012.dk/program.html

Ses vi?

tirsdag den 6. marts 2012

Drivhus på 1. sal

På førstesalen af vores hus er der en terrasse. Bestemt ikke en køn én af slagsen - og vi har aldrig brugt den! Men når nu vi er mange mennesker på ikke helt nok plads, er det brandærgerligt, når der er ubenyttet plads.

Derfor har vi taget kontakt til Mikkel Birk - Drivhussnedkeren. I dag har han taget mål til dét drivhus, I ser foroven. Det bliver en hel del kønnere end i dag, som I nok kan se...

Jeg tror virkelig, det vil give facaden et løft - og jeg er sikker på, vi kommer til at bruge de ellers helt ubrugelige kvadratmeter rigtig meget; Per har længe drømt om et atelier, så jeg må hellere styre mine plantedrømme en smule... Dét bli'r helt sikkert svært!!!

fredag den 2. marts 2012

Er der plads til lidt fredagspral her?

Åh - min mor er så stolt! Og jeg selv har det lidt som lille Peter, der lyttede ved døren: Én, må jeg fortælle det - og i mangel af teddybjørn bli'r det så jer:

Når det næste nummer af Idé-Nyt omdeles i næste uge, vil I finde en stor (og ganske flot) annonce fra Nelson Garden. Nelson Garden er et stort, svensk firma - med aflægger i Danmark (og bestemt ikke en lille aflægger) - og altså leveringsdygtig i faktisk alt tilbehør til haven (engros).

Og nu kommer det: Nederst til højre i annoncen tilbydes Gratis havehjælp i form af en sms-service i samarbejde med en haveekspert. Har I gættet det? Haveeksperten er mig :) Det er virkelig en appelsin i min turban - og endnu et resultat af efterhånden en hel del års arbejde!

Det må være i orden, at jeg er glad :)

(Pssst - man skal bare sms'e TIPS til 1277 for at modtage de gode råd, men da de skal ramme hr. og fru DK, er det jo ikke lige sikkert, de rammer jer!)