søndag den 12. august 2012

Det bliver SÅ godt...


Min have er forsømt denne sommer! Første del af juli så den hæderlig ud - og så tog jeg til Paris og derefter direkte til Umbrien. Den seneste uge har jeg malet hus - 3 ugers ferie er nu slut - og kombinationen af regnvåde dage efterfulgt af varme, solrige - i flere omgange - har fået min have til at eksplodere - og se temmelig forsømt ud!

Og nu skal jeg afsted igen på skolen og knokle videre i firmaet, så det bliver nok kun bedre lidt efter lidt.

Men det skal jo være skidt, før det bliver godt - og det bliver rigtig godt! Nyt tag, farve på huset i stedet for vandskuring, OG et anneks til firmaet. Det er på høje tid, det flytter ud af huset...

I dag har jeg brugt en solskinsdag indendørs (!!!) - på Formland-messen. Og se lige, hvad jeg faldt pladask for... Er de ikke bare vildt skønne, de haveslanger?

Garden Glory - For glamorous people with dirty nails

- Dét er lige mig - ja, i hvert fald det med neglene...


Jeg er sikker på, den lyserøde vil passe perfekt på mit kommende anneks. Nå ja, der følger ophæng med :)

I morgen vil jeg sørge for at tage en masse fotos af mine fantastiske bladbeder - og en masse andet, der trods forsømmelse er ganske kønt lige nu i haven...

Og så i øvrigt en kærlig tak til alle jer, der lagde vejen forbi, da vi havde Åben Have. Det har virkelig været nogle hyggelige omgange i år (også).